training:
Moederdag-Speciaal

Voor de meesten van ons is het moederschap het meest vanzelfsprekende wat er is. We zijn het, we doen het, wat er ook gebeurt. Soms lijkt het alsof het vanzelf gaat terwijl het vaak ook een hele zoektocht kan zijn. We willen het allemaal graag goed doen, maar lopen ook tegen onze tekortkomingen en grenzen aan. Automatisch wordt je als moeder ook geconfronteerd met de relatie met je eigen moeder. Wat is je wel bevallen in je eigen jeugd, wat niet en welke plek neemt je eigen moeder nu in je leven in? Wat betekent het moederschap voor jou persoonlijk?

Deze workshop biedt je de gelegenheid om stil te staan bij jouw moederschap. Het is een dag om voeding te krijgen, trots te zijn en je verbonden te voelen met je eigen,- en andere moeders. Methoden zijn werken met de muzen (kunst), lichaams- en systemisch werk en psychosociale begeleiding.

De training is voor alle moeders die een stap wil zetten in zijn of haar persoonlijke en/of professionele ontwikkeling. Je bent van harte welkom!

Kosten: 160,- excl. btw
Locatie: Praktijk de muzen, Utrecht
Tijden: 10:00 uur tot 17:00 uur
Data: zaterdag 2 juni 2018

Wil je op de hoogte worden gehouden? Laat het me weten.

Annemijn groene muur

Er zijn momenten in het leven waarop je ergens tegenaan loopt en er zelf niet uitkomt. Op die momenten kun je steun gebruiken, juist van iemand die jou minder goed kent. Hoe lastig een situatie soms ook lijkt, de antwoorden op je vragen liggen in jezelf verborgen.