Collage – My soul and I

training:
Moederdag Speciaal

Voor de meesten van ons is het moederschap het meest vanzelfsprekende wat er is. We zijn het, we doen het, wat er ook gebeurt. Soms lijkt het alsof het vanzelf gaat terwijl het vaak ook een enorme zoektocht kan zijn. We willen het allemaal graag goed doen, maar lopen ook tegen onze tekortkomingen en grenzen aan. Het lijkt wel alsof onze kinderen precies op de juiste knoppen weten te drukken. En dat is zachtjes uitgedrukt. Automatisch wordt je als moeder ook geconfronteerd met de relatie met je eigen moeder. Wat is je wel bevallen in je eigen jeugd, wat niet? Hoe is jouw moeder er wel of niet voor jou geweest? Welke pijn, welk gemis of welk patroon kan jij daarin omarmen? Wat betekent het moederschap voor jou persoonlijk?

Deze workshop biedt je de gelegenheid om stil te staan bij jouw moederschap. Het is een dag om voeding te krijgen, op een diepe laag te kijken naar welke dynamieken er spelen in de ontmoeting met jou kinderen en je gesteund te voelen door andere moeders. Methoden zijn werken met de muzen (kunst), lichaamswerk, IOPT (identity oriented psychotrauma therapy) en psychosociale begeleiding.

‘Je kinderen zijn je kinderen niet. Ze zijn de zonen en dochters van ‘s levens hunkering naar zichzelf’, Kahlil Gibran
Kosten: 195,- incl lunch en btw
Locatie: Praktijk de Muzen, Utrecht
Data: Nog niet gepland voor 2022
Tijden: 10:00 -17:00 uur

Wil je op de hoogte worden gehouden? Laat het me weten.

Er zijn momenten in het leven waarop je ergens tegenaan loopt en er zelf niet uitkomt. Op die momenten kun je steun gebruiken, juist van iemand die jou minder goed kent. Hoe lastig een situatie soms ook lijkt, de antwoorden op je vragen liggen in jezelf verborgen.