Psychosociale begeleiding

Tijdens psychosociale begeleiding leer je jezelf kennen. Geen overbodige luxe, maar een voorwaarde voor een volledig leven. Om je verlangens, intenties, gemis, blokkades en behoeftes te kunnen ontdekken, maak je een reis naar binnen.

In mijn praktijk bied ik je een veilige en warme plek om deze reis te maken. Ik werk eclectisch en combineer verschillende methoden in het traject dat we samen doorlopen. Behalve met je vragen gaan we aan de slag met wat er zich op dat moment aandient. Daarin is alles welkom.

Ik werk op verschillende niveaus:

  • Mentaal: het onderzoeken van jouw beperkende overtuigingen, het begrijpen van je eigen proces.
  • Fysiek: aandacht voor je ademhaling, lijfelijke signalen herkennen, leren door nieuwe ervaringen op te doen.
  • Emotioneel: jouw belevingswereld is de ingang, alles mag er zijn, mogelijke ontladingen.
  • Spiritueel: jij als onderdeel van een groter geheel, zingeving.

Je zult zien dat als jij jouw reis naar binnen maakt, de reis naar buiten vanzelf vorm krijgt. Je zult nieuwe mogelijkheden ontdekken, je levenslust hervinden en je vrijer voelen.

Wil je naar aanleiding hiervan kennismaken of heb je een vraag? Neem dan gerust contact met me op.

Er zijn momenten in het leven waarop je ergens tegenaan loopt en er zelf niet uitkomt. Op die momenten kun je steun gebruiken, juist van iemand die jou minder goed kent. Hoe lastig een situatie soms ook lijkt, de antwoorden op je vragen liggen in jezelf verborgen.

‘Ieder mens draagt plezier, angst, verdriet en liefde in zich. In mijn bestaan heeft Anna mij op twee cruciale tijdstippen zeer geholpen de peilers onder mijn psyche te onderzoeken. Met veel compassie en gevoel, in volledige vrijheid en openheid gunde ze mij een kijk in de weerspiegeling van mijn eigen fundament. De verdieping die het werken met Annemijn gebracht heeft is mij zeer dierbaar en zal ik nog heel lang meedragen. Dank daarvoor.’