‘Everything you need to know for your on trauma healing is within you. You can access it when you are ready to take the risk’ -Franz Ruppert

Traumawerk

Trauma is de aanduiding van een situatie die te groot of overweldigend was en waarin je te weinig tijd en aandacht had om de betekenis ervan te begrijpen. Denk aan een ongeluk, een moeilijke bevalling, ziekte, het overlijden van een naaste of gebeurtenissen in je jeugd waar jij als kind niet tegen opgewassen was. Tijdens het trauma-moment was je bezig de situatie te ‘handelen’, maar de emoties die daarbij hoorden, heb je niet kunnen ontladen en zijn geparkeerd. Ze zitten vast in je lichaam, in je zenuwstelsel, als bevroren energie en veroorzaken klachten als stress, depressie, prikkelbaarheid, te veel of te weinig emotie, slaapproblemen, relatieproblemen en burn-out.

In traumatherapie is er ruimte en aandacht om te onderzoeken waar jouw geparkeerde emoties zitten en hoe die weer in beweging kunnen komen. We werken stap voor stap en zoeken daarbij naar de hulpbronnen in jezelf die jou ondersteunen om op een gezonde wijze om te gaan met de dingen die je tegenkomt in je leven.

Traumatherapie zal je helpen je levenslust terug te winnen, vertrouwen en rust te ervaren en zingeving te vinden.

Wil je naar aanleiding hiervan kennismaken of heb je een vraag? Neem dan gerust contact met me op.

Er zijn momenten in het leven waarop je ergens tegenaan loopt en er zelf niet uitkomt. Op die momenten kun je steun gebruiken, juist van iemand die jou minder goed kent. Hoe lastig een situatie soms ook lijkt, de antwoorden op je vragen liggen in jezelf verborgen.

‘Anna is innemend, opnemend, aandachtig en professioneel. Haar coaching geeft rust en inzicht. Onder haar begeleiding kom je steeds meer tot jezelf. De eenvoud van haar aanpak schept een vertrouwensband, alsof je elkaar al heel lang kent’